Evenement

Uitslagen

Clinics

Meet The Team

Vrijwilligers

Foto's

Sponsors

Rondje Mokum

Vragen

Evenement

Uitslagen

Clinics

Meet The Team

Vrijwilligers

Foto's

Sponsors

Rondje Mokum

Vragen

Clinics

Vanaf zaterdag 29 februari 2020 10.00 uur start er weer een Beginners hardloop clinic vanaf de atletiekbaan in het Bijlmersportpark. Je kunt in 7 weken toewerken van 0 naar 20 minuten aaneengesloten hardlopen (3 km). Daarna kun je op 21 april doorgaan met een vervolgtraining voor een 5 of 10 km, zodat je op 14 juni 2020 je prestatie kan tonen bij onze eigen Gaasperplasrun.

 

Inhoud training

In deze cursus wordt veel aandacht besteed aan een verantwoorde manier van trainingsopbouw: zonder blessures en ontspannen hardlopen. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau langzaam de duur opbouwen en zodoende leren hoe hardlopen een fantastische manier kan zijn om stress kwijt te raken en lekker(der) in je vel te komen zitten.

Loopplezier krijgen en behouden staat voorop bij de geheel vernieuwde loopcursus aangeboden door AV Feniks. De afwisselende trainingen voor beginners hebben als doel om op verantwoorde wijze in 7 weken 3-5 km aaneen te kunnen lopen. De leiding is in handen van een ervaren en gediplomeerde looptrainer. Er is veel aandacht voor het rustig opbouwen van de conditie en het voorkomen van blessures. Elke week wordt een ander belangrijk aspect van de looptechniek geoefend en wordt er aandacht besteed aan een thema.

Na afloop van de cursus kunnen er een aansluitend “doorloop” programma’s gevolgd worden.

Interesse?

Heb je er zin in en wil je je opgeven?