Deelnemers

Inschrijven

Tarieven

Programma

Parcours

Startnummer

Medaille

Prijsuitreiking

Bereikbaarheid

Deelnemers

Inschrijven

Tarieven

Programma

Parcours

Startnummer

Medaille

Prijsuitreiking

Bereikbaarheid

Parcours

De Gaasperdammertunnel gaat in mei 2020 open voor het publiek en dan razen de auto’s er doorheen. Vanaf de Gaasperplasrun 2020 is er daarom geen 13.65km parcours meer door de tunnel. Wil je toch nog voor de allerlaatste keer door de tunnel, doe dan mee met de Gaasperdammertunnelrun op 18 april 2020, welke ook door AV Feniks wordt georganiseerd. Dat wil je toch niet missen.

 

Parcourskaarten

Hier vind je de parcourskaarten van de Gaasperplasrun. Klik op een afstand.


Afstand*
1 km kinderloop
2 km jeugdloop
5 km trimloop
10 km trimloop

*Let goed op de aanwijzingen van de vrijwilligers langs het parcours. Het komt vaak voor dat deelnemers zich tijdens de loop bedenken en een andere afstand nemen. Mocht dit jou gebeuren geef dit dan na binnenkomst z.s.m. door aan de organisatie. De organisatie heeft anders onnodig veel tijd nodig voor een goede uitslagenlijst.

 

Fysio en massage

Er is op het terrein (beperkt) fysio en massage aanwezig.  De fysiotent staat midden op het grote grasveld van de baan. Deelnemers kunnen bij de tent met fysio/massage terecht voor een Fysiocheck (korte check voor pijntjes/blessures, vragen, etc.) en een sportmassage van 15 min. De Fysiocheck en sportmassage wordt verzorgd door ArenaFysio. De aanwezigheid van de fysio en massage is geen garantie dat je ook daadwerkelijk geholpen kunt worden. Het kan namelijk erg druk worden.

De verzorgers en tijden zijn:

  • Mayra (fysio/sportmassage) van 11:00-14:00
  • Lennard (fysio) van 12:00-15:00
  • Lisa (sportmassage) van 11:00-15:00

 

Omkleedruimtes, EHBO en waterverzorging

In het clubgebouw op de atletiekbaan van AV Feniks zijn weinig omkleedruimtes en douches. Op 2 minuten loopafstand van de atletiekbaan (en start/finish) zijn ook omkleedruimten en douches in het clubgebouw van de nabijgelegen voetbalvereniging.

Water

  • Bij de 5 km loop is op het 3 km punt een waterpost, nabij de Nellesteinschool
  • Bij de 10 km loop is op het 6 km punt een waterpost (nabij Boerderij Langerlust) en op het 8 km punt (nabij de Nellesteinschool) 

Voor alle afstanden in het start/finish gebied is eveneens een waterpost en kun je fruit en een waterflesje halen.

LET OP: naast het gebruik van deze waterposten benadrukken wij dat het belangrijk is ook altijd voor eigen water te zorgen. Neem dus een flesje mee! Drink vóór, tijdens én na de loop. Zeker bij warmte is dat belangrijk. Gebruik bij veel zon een petje, zonnebril en/of zweetband.

EHBO

In het start/finish gebied en in de tunnel is een EHBO-post aanwezig.

 

Garderobe

Er is een garderobe tent waar je je tas (geen losse artikelen) kunt afgeven. De tas wordt voorzien van een stickerband waarop een volgnummer staat. Een andere sticker met hetzelfde volgnummer wordt op je startnummer geplakt. Het inleveren en ophalen van je bagage kan alleen met je startnummer. Zorg er dus voor dat je je startnummer als eerste hebt opgehaald en op je shirt hebt bevestigd.

LET OP: ER IS BEPERKTE RUIMTE IN DE GARDEROBETENT. WIE HET EERST KOMT WIE HET EERST MAALT. WE GEVEN GEEN GARANTIE OP EEN PLEKJE VOOR JE TAS. VOL=VOL!

 

Na de finish

Achter de finishlijn bevindt zich een kraam waar je fruit kunt pakken om weer snel wat op krachten te komen. Er staat ook een kraam waar je een flesje water kunt pakken.