Deelnemers

Inschrijven

Tarieven

Programma

Parcours

Startnummer

Medaille

Prijsuitreiking

Bereikbaarheid

Deelnemers

Inschrijven

Tarieven

Programma

Parcours

Startnummer

Medaille

Prijsuitreiking

Bereikbaarheid

Inschrijven

De Gaasperdammertunnel gaat in mei 2020 open voor het publiek en dan razen de auto’s er doorheen. Vanaf de Gaasperplasrun editie juni 2020 loopt er daarom geen 13.65km parcours meer door de tunnel. Wil je toch nog voor de allerlaatste keer door de tunnel, doe dan ook mee met de Gaasperdammertunnelrun op 18 april 2020, welke ook door AV Feniks wordt georganiseerd. Dat wil je toch niet missen.

Inschrijving dicht! Wegens de coronamaatregelen gaat de Gaasperplasrun op 14 juni 2020 niet door.

Schrijf je in voor de 10 km en 5 km trimloop, 2 km jeugdloop en 1 km kinderloop.

Leden

Leden van AV Feniks krijgen €1,00 korting op het tarief van de voorinschrijving. Houd bij voorinschrijving je inschrijvingsnummer van de atletiekunie bij de hand. Deze is te vinden op het pasje dat je van de atletiekunie hebt ontvangen.

Na-inschrijving

Na-inschrijving is beperkt mogelijk op zaterdag 13 juni 2020 10.00 – 16.00 uur bij Run2Day Amsterdam Oosterpark, 1e Oosterparkstraat 234, 1091 HM Amsterdam en op zondag 14 juni 2020 van 9.30 – 10.45 uur (Kinder- en Jeugdloop tot 10.00 uur) op de atletiekbaan van AV Feniks aan de Karspeldreef 500 te Amsterdam.

LET OP! Op de dag van de loop (en zaterdag bij Run2Day) kunt u zich na-inschrijven tegen contante én pinbetaling van het inschrijfgeld. Pinbetaling heeft echter wel de voorkeur.

Inschrijven als groep

Je kunt je als groep het beste inschrijven door een bericht te sturen naar [email protected] (of gebruik het contactformulier).
Stuur samen met het bericht een overzicht met de gegevens van de deelnemers en de organisatie schrijft deze deelnemers in een keer in. De betaling geschiedt door overschrijving/per factuur. Op de dag van de Gaasperplasrun (of een dag eerder bij Run2Day) liggen alle startnummers voor je klaar.

Startnummer

Het door de organisatie verstrekte startnummer dient duidelijk zichtbaar door de deelnemer op de borst gedragen te worden. De tijd wordt geregistreerd met een Bibtag chip die op de achterzijde van het startnummer is bevestigd.

Bevestiging

Als je de inschrijving hebt afgerond en middels iDEAL hebt betaald, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail als een correct e-mailadres is ingevuld.

Controle

Controleer hier je inschrijving voor de 10 km trimloop, 5 km trimloop en de 2 km jeugdloop en de 1 km kinderloop.

Ophalen startnummer

Op zaterdag 13 juni 2020 van 10.00 tot 16.00 uur kun je je startnummer ophalen bij Run2Day Amsterdam Oosterpark, 1e Oosterparkstraat 234. Op zondag 14 juni 2020 ligt het startnummer tot een half uur voor de start van je onderdeel klaar bij het informatiepunt op de atletiekbaan van AV Feniks. Het startnummer wordt dus niet toegestuurd.

Wijziging en annulering

Ben je al ingeschreven en je wilt een wijziging doorgeven? Schrijf niet opnieuw in, maar wijzig zelf online je gegevens. In de bevestigingsmail is een link opgenomen waarmee je je eigen inschrijfgegevens kunt wijzigen. Of stuur een bericht met vermelding van je voor- en achternaam en je registratiecode.
Indien je na inschrijving besluit niet deel te nemen aan het evenement, vindt geen restitutie plaats van het inschrijfgeld. Restitutie van het inschrijfgeld (minus €2,00 kosten) vindt wel plaats indien je je 2 weken vóór de sluitingsdatum van de inschrijving per email afmeldt bij de organisatie.

 

Algemene voorwaarden

Deelname
 1. Uw deelname aan de Gaasperplasrun is op eigen verantwoordelijkheid en risico.

Leeftijdsgrenzen: – Kinderloop 1 km vanaf 4 jaar t/m 8 jaar, 2 km vanaf 9 jaar t/m 12 jaar – 5 km vanaf 12 jaar – 10 km vanaf 17 jaar

 1. Alle deelnemers dienen zich te houden aan de aanwijzigen door of namens de organisatie.
 2. Dit evenement is voor lopende deelnemers; skaten, rolschaatsen, rolstoelen, kinderwagens, fietsen of anderszins niet-lopen is niet toegestaan.
 3. Door uw inschrijving verklaart u op de hoogte te zijn van de risico’s die deelname aan dit evenement met zich meebrengt; u verklaart fysiek in voldoende conditie te zijn om op verantwoorde wijze deel te nemen aan dit evenement. AV Feniks wijst u erop dat een periodieke medische keuring aanbeveling verdient.
 4. Door uw inschrijving verklaart u AV Feniks of haar medewerkers niet aansprakelijk te zullen stellen voor schade, letsel of diefstal die u eventueel zult lijden bij deelname aan de Gaasperplasrun.
 5. Het door AV Feniks verstrekte startnummer (eventueel inclusief Bibtag chip) dient duidelijk zichtbaar en aan de voorzijde door de deelnemer gedragen te worden. Indien bij de Gaasperplasrun gebruik wordt gemaakt van de ETU chip, dan is het dragen daarvan aan de schoen verplicht tijdens de loop, zonder chip wordt u niet opgenomen in de einduitslag.
 6. Onmiddellijk na de loop moet de chip worden ingeleverd bij AV Feniks. Indien de chip niet wordt ingeleverd, brengt AV Feniks u hiervoor de kosten in rekening.
 7. U verleent bij voorbaat toestemming aan AV Feniks voor openbaarmaking van tijdens of rond de Gaasperplasrun gemaakte foto’s en beeldmateriaal en dergelijke, waarop u zichtbaar bent, ter promotie van een van de evenementen van AV Feniks – zonder hiervoor een vergoeding te claimen.
 8. AV Feniks kan op grond van overmacht op laat tijdstip besluiten de Gaasperplasrun geen doorgang te laten vinden. Bij afgelasting door overmacht zal geen nieuwe datum worden vastgesteld; de eerstvolgende editie vindt dan een jaar later plaats. In dit geval zal geen restitutie van plaatsvinden.
Inschrijving
 1. Uw inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.
 2. Indien u na inschrijving besluit niet deel te nemen aan het evenement, is er alleen restitutie van het inschrijfgeld (minus €2 administratiekosten) mogelijk tot 2 weken voordat de inschrijving sluit. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.
 3. AV Feniks kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijk gemaakte kosten wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden. Bij afgelasting door overmacht zal geen nieuwe datum worden vastgesteld.
Organisatie
 1. Uw gegevens worden opgenomen in een deelnemersregistratie van de Gaasperplasrun.
 2. Uw gegevens zullen niet voor commerciële activiteiten worden gebruikt of beschikbaar worden gesteld aan derden. Wel zal AV Feniks uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te stellen inzake de Gaasperplasrun, of andere evenementen van AV Feniks en het Rondje Mokum loopcircuit.