bezoek ook eens

Gaasperdammer

tunnelrun

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

13 juni 2021

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Deelnemers

Inschrijven

Tarieven

Parcours

Deelnemers

Inschrijven

Tarieven

Parcours

Inschrijven

We organiseren de Gaasperplasrun in 2021 als individuele en virtuele wedstrijd. De virtuele Gaasperplasrun is van 13 tot en met 20 juni.

Inschrijving geopend

Schrijf je in voor de 10 km en 5 km. Inschrijven kan tot en met 20 juni 19.00 uur.

Controle

Controleer hier je inschrijving voor de 10 km trimloop en 5 km trimloop.

Wijziging en annulering

Ben je al ingeschreven en je wilt een wijziging doorgeven? Schrijf niet opnieuw in, maar wijzig zelf online je gegevens. In de bevestigingsmail is een link opgenomen waarmee je je eigen inschrijfgegevens kunt wijzigen. Of stuur een bericht met vermelding van je voor- en achternaam en je registratiecode.
Indien je na inschrijving besluit niet deel te nemen aan het evenement, vindt geen restitutie plaats van het inschrijfgeld.

 

Algemene voorwaarden

Deelname
 1. Uw deelname aan de Gaasperplasrun is op eigen verantwoordelijkheid en risico.

Leeftijdsgrenzen: – Kinderloop 1 km vanaf 4 jaar t/m 8 jaar, 2 km vanaf 9 jaar t/m 12 jaar – 5 km vanaf 12 jaar – 10 km vanaf 17 jaar

 1. Alle deelnemers dienen zich te houden aan de aanwijzigen door of namens de organisatie.
 2. Dit evenement is voor lopende deelnemers; skaten, rolschaatsen, rolstoelen, kinderwagens, fietsen of anderszins niet-lopen is niet toegestaan.
 3. Door uw inschrijving verklaart u op de hoogte te zijn van de risico’s die deelname aan dit evenement met zich meebrengt; u verklaart fysiek in voldoende conditie te zijn om op verantwoorde wijze deel te nemen aan dit evenement. AV Feniks wijst u erop dat een periodieke medische keuring aanbeveling verdient.
 4. Door uw inschrijving verklaart u AV Feniks of haar medewerkers niet aansprakelijk te zullen stellen voor schade, letsel of diefstal die u eventueel zult lijden bij deelname aan de Gaasperplasrun.
 5. Het door AV Feniks verstrekte startnummer (eventueel inclusief Bibtag chip) dient duidelijk zichtbaar en aan de voorzijde door de deelnemer gedragen te worden. Indien bij de Gaasperplasrun gebruik wordt gemaakt van de ETU chip, dan is het dragen daarvan aan de schoen verplicht tijdens de loop, zonder chip wordt u niet opgenomen in de einduitslag.
 6. Onmiddellijk na de loop moet de chip worden ingeleverd bij AV Feniks. Indien de chip niet wordt ingeleverd, brengt AV Feniks u hiervoor de kosten in rekening.
 7. U verleent bij voorbaat toestemming aan AV Feniks voor openbaarmaking van tijdens of rond de Gaasperplasrun gemaakte foto’s en beeldmateriaal en dergelijke, waarop u zichtbaar bent, ter promotie van een van de evenementen van AV Feniks – zonder hiervoor een vergoeding te claimen.
 8. AV Feniks kan op grond van overmacht op laat tijdstip besluiten de Gaasperplasrun geen doorgang te laten vinden. Bij afgelasting door overmacht zal geen nieuwe datum worden vastgesteld; de eerstvolgende editie vindt dan een jaar later plaats. In dit geval zal geen restitutie van plaatsvinden.
Inschrijving
 1. Uw inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.
 2. Indien u na inschrijving besluit niet deel te nemen aan het evenement, is er alleen restitutie van het inschrijfgeld (minus €2 administratiekosten) mogelijk tot 2 weken voordat de inschrijving sluit. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.
 3. AV Feniks kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijk gemaakte kosten wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden. Bij afgelasting door overmacht zal geen nieuwe datum worden vastgesteld.
Organisatie
 1. Uw gegevens worden opgenomen in een deelnemersregistratie van de Gaasperplasrun.
 2. Uw gegevens zullen niet voor commerciële activiteiten worden gebruikt of beschikbaar worden gesteld aan derden. Wel zal AV Feniks uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te stellen inzake de Gaasperplasrun, of andere evenementen van AV Feniks en het Rondje Mokum loopcircuit.