Inschrijven

Dankzij een recent tot stand gekomen samenwerking met het Jeugdfonds Sport en Cultuur Amsterdam, kunnen we voor kinderen (en hun ouders) met een kleine beurs voor wie 5 euro deelnemersgeld wat veel is, een korting van 2,50 euro bieden. Val jij hier onder? Vul de code ZON-Kxfzc2tv in op het inschrijfformulier en betaal maar 2,50 euro voor deelname aan de kinderloop (inclusief medaille).

Je kunt voorinschrijven t/m 20 juni 2024 19.00 uur. Na-inschrijven is vanaf 21 juni t/m 23 juni 9:15 uur.

Waves

Afhankelijk van het aantal deelnemers op de 5 en 10km wordt er onder voorbehoud gestart in waves. De deelnemers worden dan ingedeeld op verwachte eindtijd en een bijbehorend startvak. De verwachtte eindtijd wordt gevraagd tijdens de inschrijving. Na-inschrijvingen kunnen niet meer op verwachte eindtijd worden ingedeeld. Deze komen automatisch in het laatste startvak terecht.

Leden

Leden van AV Feniks krijgen €1,00 korting op het tarief van de voorinschrijving. Houd bij voorinschrijving je inschrijvingsnummer van de atletiekunie bij de hand. Deze is te vinden op het pasje dat je van de atletiekunie hebt ontvangen.

Na-inschrijving

De na-inschrijving begint een dag na de sluiting van de voorinschrijving. Tijdens de na-inschrijfperiode kun je je alleen inschrijven via het online inschrijfformulier en loopt tot de ochtend van de loop op zondag. Er is op de dag van de loop (en zaterdag bij Run2Day) GEEN fysieke na-inschrijving.

Inschrijven als groep

Je kunt je als groep inschrijven. Het inschrijfformulier biedt de mogelijkheid om meerdere deelnemers tijdens het inschrijfproces toe te voegen. Je rekent in een keer af voor alle deelnemers.

Wil je dat de startnummers van de hele groep op de dag van de Gaasperplasrun (of een dag eerder bij Run2Day) voor je klaar liggen? Stuur dan een bericht naar [email protected] (of gebruik het contactformulier) en vermeld de volledige namen van de deelnemers.

Startnummer

Het door de organisatie verstrekte startnummer dient duidelijk zichtbaar door de deelnemer op de borst gedragen te worden. De tijd wordt geregistreerd met een Bibtag chip die op de achterzijde van het startnummer is bevestigd.

Bevestiging

Als je de inschrijving hebt afgerond en middels iDEAL hebt betaald, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail als een correct e-mailadres is ingevuld.

Controle

Controleer hier je inschrijving.

Ophalen startnummer

Op zaterdag 22 juni 2024 van 10.00 tot 16.00 uur kun je je startnummer ophalen bij Run2Day Amsterdam Oosterpark, 1e Oosterparkstraat 234. Op zondag 23 juni 2024 ligt het startnummer tot een kwartier voor de start van je onderdeel klaar bij het informatiepunt op de atletiekbaan van AV Feniks. Het startnummer wordt dus niet toegestuurd.

Wijziging en annulering

Ben je al ingeschreven en je wilt een wijziging doorgeven? Schrijf niet opnieuw in, maar wijzig zelf online je gegevens. In de bevestigingsmail is een link opgenomen waarmee je je eigen inschrijfgegevens kunt wijzigen. Of stuur een bericht met vermelding van je voor- en achternaam en je registratiecode.
Indien je na inschrijving besluit niet deel te nemen aan het evenement, vindt geen restitutie plaats van het inschrijfgeld. Restitutie van het inschrijfgeld (minus €2,00 kosten) vindt wel plaats indien je je 2 weken vóór de sluitingsdatum van de inschrijving per email afmeldt bij de organisatie.

Algemene voorwaarden

Deelname
 1. Uw deelname aan de Gaasperplasrun is op eigen verantwoordelijkheid en risico.

Leeftijdsgrenzen: – Kinderloop 1 km vanaf 4 jaar t/m 8 jaar, 2 km vanaf 9 jaar t/m 12 jaar – 5 km vanaf 12 jaar – 10 km vanaf 17 jaar

 1. Alle deelnemers dienen zich te houden aan de aanwijzigen door of namens de organisatie.
 2. Dit evenement is voor lopende deelnemers; skaten, rolschaatsen, rolstoelen, kinderwagens, fietsen of anderszins niet-lopen is niet toegestaan.
 3. Door uw inschrijving verklaart u op de hoogte te zijn van de risico’s die deelname aan dit evenement met zich meebrengt; u verklaart fysiek in voldoende conditie te zijn om op verantwoorde wijze deel te nemen aan dit evenement. AV Feniks wijst u erop dat een periodieke medische keuring aanbeveling verdient.
 4. Door uw inschrijving verklaart u AV Feniks of haar medewerkers niet aansprakelijk te zullen stellen voor schade, letsel of diefstal die u eventueel zult lijden bij deelname aan de Gaasperplasrun.
 5. Het door AV Feniks verstrekte startnummer (eventueel inclusief Bibtag chip) dient duidelijk zichtbaar en aan de voorzijde door de deelnemer gedragen te worden.
 6. Onmiddellijk na de loop moet de chip worden ingeleverd bij AV Feniks. Indien de chip niet wordt ingeleverd, brengt AV Feniks u hiervoor de kosten in rekening.
 7. U verleent bij voorbaat toestemming aan AV Feniks voor openbaarmaking van tijdens of rond de Gaasperplasrun gemaakte foto’s en beeldmateriaal en dergelijke, waarop u zichtbaar bent, ter promotie van een van de evenementen van AV Feniks – zonder hiervoor een vergoeding te claimen.
 8. AV Feniks kan op grond van overmacht op laat tijdstip besluiten de Gaasperplasrun geen doorgang te laten vinden. Bij afgelasting door overmacht zal geen nieuwe datum worden vastgesteld; de eerstvolgende editie vindt dan een jaar later plaats. In dit geval zal geen restitutie van plaatsvinden.
Inschrijving
 1. Uw inschrijving is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.
 2. Indien u na inschrijving besluit niet deel te nemen aan het evenement, is er alleen restitutie van het inschrijfgeld (minus €2 administratiekosten) mogelijk tot 2 weken voordat de inschrijving sluit. Daarna is restitutie niet meer mogelijk.
 3. AV Feniks kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijk gemaakte kosten wanneer het evenement door overmacht afgelast moet worden. Bij afgelasting door overmacht zal geen nieuwe datum worden vastgesteld.
Organisatie
 1. Uw gegevens worden opgenomen in een deelnemersregistratie van de Gaasperplasrun.
 2. Uw gegevens zullen niet voor commerciële activiteiten worden gebruikt of beschikbaar worden gesteld aan derden. Wel zal AV Feniks uw gegevens gebruiken om u op de hoogte te stellen inzake de Gaasperplasrun, of andere evenementen van AV Feniks en het Rondje Mokum loopcircuit.