clinics

 

Binnenkort starten we bij AV Feniks weer met nieuwe hardloop cursussen, dit keer met als doel de Gaasperplasrun welke onderdeel is van rondje Mokum. Ook is dit een mooie tussenstap richting de (cursussen voor) dam tot damloop in september. Zie voor details

 

 

Start

Vanaf zaterdag 3 maart 2018 10.00 uur start er weer een Beginners hardloop clinic vanaf de atletiekbaan in het Bijlmersportpark. Je kunt in 7 weken toewerken van 0 naar 20 minuten aaneengesloten hardlopen (3 km) en daarna doorgaan naar de 5 of 10 km om op 10 juni 2018 je prestatie te tonen bij onze eigen Gaasperplasrun.

 

Inhoud training

In deze cursus wordt veel aandacht besteed aan een verantwoorde manier van trainingsopbouw: zonder blessures en ontspannen hardlopen. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau langzaam de duur opbouwen en zodoende leren hoe hardlopen een fantastische manier kan zijn om stress kwijt te raken en lekker(der) in je vel te komen zitten.

Loopplezier krijgen en behouden staat voorop bij de geheel vernieuwde loopcursus aangeboden door AV Feniks. De afwisselende trainingen voor beginners hebben als doel om op verantwoorde wijze in 7 weken 3-5 km aaneen te kunnen lopen. De leiding is in handen van een ervaren en gediplomeerde looptrainer. Er is veel aandacht voor het rustig opbouwen van de conditie en het voorkomen van blessures. Elke week wordt een ander belangrijk aspect van de looptechniek geoefend en wordt er aandacht besteed aan een thema.

Na afloop van de cursus kunnen er een aansluitend “doorloop” programma’s gevolgd worden.

Interesse?

Heb je er zin in en wil je je opgeven?

 

De Gaasperplasrun is onderdeel van:

 

Doe mee

Schrijf je in voor de Gaasperplasrun!

Hou je van hardlopen en doe je dat graag in een goede sfeer en in de mooie natuur?
De Gaasperplasrun biedt je dat.

Share This