Gaasperplasrun wordt georganiseerd door AV Feniks

Vraag en Antwoord

Waar kan ik mijn startnummer ophalen?

Op de zaterdag voorafgaand aan de Gaasperplasrun kun je je startnummer van 10.00 tot 16.00 uur ophalen bij Run2Day Amsterdam Oosterpark, 1e Oosterparkstraat 234. Op de dag van de Gaasperplasrun zelf kun je je startnummer tot een half uur voor de start van je onderdeel ophalen op de startlocatie AV Feniks. Meld je daarvoor tijdig aan bij de tent “voorinschrijving”. Het startnummer wordt niet toegestuurd.

Lopers die zich via na-inschrijving willen aanmelden kunnen dat doen tot een half uur voor de start van hun onderdeel bij de tent “na-inschrijving”. Meld je daarvoor tijdig aan, om er zeker van te zijn dat je aanmelding nog verwerkt kan worden in de deelnemerslijst.

Ik heb meegedaan met de Gaasperplasrun, maar mijn prestatie staat niet op uitslagen.nl

Bibtag chip

Voor de tijdwaarneming van je prestatie tijdens de Gaasperplasrun zit achter op je startnummer een Bibtag chip bevestigd.

  • Indien het startnummer niet op de borst is bevestigd, maar op je rug dan is een goede registratie van je prestatie niet gegarandeerd.
  • Het startnummer dient zichtbaar op de borst te worden bevestigd en niet onder kleding te worden gedragen. De kleding kan het registreren van je prestatie belemmeren.

Ipico chip

Voor de tijdwaarneming van je prestatie tijdens de Gaasperplasrun ontvang je bij je startnummer een Ipico chip. Deze chip ter grootte van een halve creditcard dien je te bevestigen aan je schoenveters.

  • De chip kan onvoldoende zijn bevestigd met behulp van de meegeleverde tyrib waardoor je de chip onderweg wellicht bent kwijtgeraakt.
  • Indien de chip tijdens de run in de broekzak wordt gedragen is de afstand van de broekzak tot de meetmat te groot, waardoor je chip niet (goed) wordt gedetecteerd.
Share This